Salem Specialty Ball Company
Home - Materials - Production - Inventory - Charts - Tools - Company - Contact
 

Salem Specialty Ball - Dutch
Salem's logo

Salem Specialty Ball heeft nu ook een speciale webpagina voor alle Nederlandstalige klanten. De gedetailleerde informatie op onze website is enkel in het Engels beschikbaar, maar dankzij de handige zoekfunctie is dat vast geen probleem.

Kogels van elke grootte, elke kwaliteitsgraad, alle mogelijke materialen zijn verkrijgbaar bij de Salem Specialty Ball Company - van de buitengewone acrylaten en zirconiumlegeringen tot het meer gebruikelijke chroom, roestvrij staal en wolfraamcarbide.

Klantenservice staat bij ons voorop en daarom aanvaarden wij elke bestelling, van één kogel tot miljoenen stuks! Bij Salem Specialty Ball gelden geen minima qua orderhoeveelheid of orderprijs.

Wij beschikken over een uitgebreide en gevarieerde voorraad die klaar is voor verzending, maar zelfs als we de door u gewenste kogels niet in voorraad hebben, kunnen we ze nog binnen een kort tijdsbestek voor u produceren.

Ons professioneel verkoopsteam staat klaar om u te helpen. Onze kantooruren zijn 8u00 tot 17u00 (Eastern Standard Time, GMT+5), van maandag tot vrijdag. U kunt ons bereiken via telefoon (1-860-693-7808 of fax (1-860-693-7811). We zijn ook via e-mail te bereiken op salem@salemball.com

 

259 Albany Turnpike, Canton, CT 06019 USA | Toll Free Phone 877-844-4885 | Fax 860-693-7811 | Disclaimer